ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міліція розшукує розбійників, які закатували львів’янина

|

У Франківський РВ ГУМВС у Львівській області вранці 20 травня надійшло повідомлення від львів’янина про те, що невідомі особи увірвалися у будинок його знайомого та вимагали гроші.  

Як повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області, виїхавши на місце події, правоохоронці з’ясували, що у ніч на 20 травня невідомі особи у масках та рукавицях увірвались в будинок мешканця Львова, в якому на той момент перебувала лише господарка.

Близько 22.00 жінка прилягла відпочити, а відкривши очі, побачила невідомого в масці,  який її зв’язав клейкою стрічкою та відтягнув на кухню. Невідомі розпитували її про матеріальні цінності, які знаходяться у будинку.

Приблизно о другій годині ночі на подвір’я будинку на власному авто заїхав 46-річний власник помешкання разом зі своїм знайомим. Коли раптом на них напали невідомі в масках, які з застосуванням сили витягли їх з автомобіля.

Уже всередині будинку зловмисники зв’язали їх електричним   шнурком  й клейкою стрічкою та, застосовуючи фізичну силу,  допитувались у господаря про гроші та матеріальні цінності. При цьому чоловіки наносили йому удари руками та ногами в різні частини тіла. За висновком судмедексперата чоловікові зламали 16 ребер.

Лиходії, забравши золоті сережки, зникли з місця скоєння злочину. Знайомий спромігся звільнитись від вузлів та зателефонував у міліцію, а господар помешкання від отриманих травм помер на місці.

Наразі за цим фактом порушено кримінальну справу за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, з корисливих мотивів) та ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) КК України. Правоохоронці проводять необхідні слідчі дії.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *