ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук вважає, що очолити виборчий штаб Партії регіонів на Львівщині повинен Садовий

|

Очолити виборчий штаб Партії регіонів на Львівщині мав би міський голова Львова Андрій Садовий. Про це в інтерв’ю «Гал-інфо» заявив народний депутат України Петро Писарчук.

«Ми плануємо запропонувати цю посаду міському голові Львова Андрієві Садовому. Влада, врятувавши Євро для Львова, врятувала водночас і політичну кар’єру Андрія Івановича, і захистила його від ганьби. До того ж, у нього склались дуже приятельські стосунки з багатьма високими очільниками партії. Я це можу спостерігати безпосередньо у Києві, де Андрій Іванович подеколи більший регіонал, ніж я. Отож, мер Львова має повне моральне право очолити виборчий штаб Партії регіонів у Львові», – зазначив П.Писарчук.

Водночас народний депутат додав, що є обурливим, коли мер чи львівські бізнесмени у Києві запобігають ласки у влади, а на місці видають себе за палких борців із цією владою. «Пора покласти край цим подвійним стандартам. Така облудлива поведінка не гідна відповідального політика, який себе поважає. Якщо бути чесним, то треба було б сказати: так, ми сьогодні з владою, вона помиляється і заслуговує критики, але іншої влади нема. Натомість отака політична проституція, вона, окрім усього іншого, принижує і деморалізує виборців, які вже нікому не вірять», – наголосив він.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *