ОСТАННІ НОВИНИ

Мальтійська служба допомоги презентуватиме книжковий проект

|

22 травня  Мальтійська служба допомоги презентуватиме новий довгостроковий проект, присвячений читанню. Як зазначено у повідомленні служби, унаслідок кількамісячної праці над проектом та співпраці з письменниками, видавцями і літературознавцями, МСД склала унікальний список якісних видань з понад 350-ти одиниць, закупила книги, передає їх до інтернатів Львівщини.

Таким чином дітям, що зростають не під батьківським дахом,  стане доступна якнайкраща література, видану в Україні за останній десяток років. Водночас  МСД хоче сприяти промоції книгочитання та підвищення рейтингу популярності цього заняття серед дітей з інтернатів, тим самим вкладаючи свою лепту до побудови фундаменту цілісної, сформованої особистості кожної дитини.
Одразу після прес-конференції відбудеться пілотний виїзд до Стрілківської загальноосвітньої  школи-інтернату, де МСД передасть свій дарунок – понад 350 чудових і унікальних, книг, а співак Павло Табаков спільно із дітьми читатиме, музикуватиме, спілкуватиметься та всіляко пропагуватиме школярам моду на читання книг.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *