ОСТАННІ НОВИНИ

Молодик викрав з гаража пенсіонера обладнання на 15 тис грн

|

Черговий Городоцького райвідділу міліції, 17 травня, зареєстрував заяву від 88-річного жителя міста Городок про крадіжку з його гаража особистих речей загальною вартістю 15 тисяч гривень. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

За скоєння цього злочину місцеві правоохоронці затримали 17-річного місцевого жителя, який вже встиг отримати дві судимості за викрадення чужого майна.

Хлопець давно пригледів гараж потерпілого. Добре продумавши всі свої дії, він самостійно зняв шифер з даху приміщення та проник усередину. Звідти йому вдалось винести коробку передач від автомобіля «ВАЗ-2107», головку двигуна від автомобіля «ВАЗ-2107», зварювальний апарат кустарного виробництва, електродвигун, два трансформатори та двигун від мотоцикла «Мінськ».

Юний зловмисник підозрюється у скоєнні ще ряду крадіжок з помешкань громадян, тому коли правоохоронці завітали до нього додому для отримання пояснень, за місцем проживання його не знайшли. Проте вже ввечері 18 травня працівники сектору карного розшуку затримали 17-річного хлопця, який переховувався з метою ухилення від правосуддя.

Наразі за цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у помешкання), а неповнолітній перебуває в ізоляторі тимчасового тримання райвідділу міліції. Слідчі дії тривають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *