ОСТАННІ НОВИНИ

Неповнолітньому «світить» до 6 років ув’язнення за грабежі та збут наркотиків

|

До працівників міліції Червоноградського міськвідділу надійшла заява від 33-річної місцевої жительки. Жінка повідомила, що неповнолітній червоноградець, погрожуючи застосуванням фізичного насильства та розправою її 14-річному сину, викрав належне їй майно. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

При проведенні перевірки працівники сектору карного розшуку встановили, що 16-річний зловмисник, який відбував умовний термін покарання за вимагання, близько 11.00 години побачив на вулиці 14-річного сина заявниці, якого візуально знав. Приставивши ножа до горла хлопця, зловмисник під погрозами фізичної розправи завів малого до квартири, звідки викрав три золотих обручки, золотий ланцюжок з кулоном та мобільний телефон, після чого втік з місця злочину.

У ході розшукових заходів оперативники затримали грабіжника на стадіоні однієї з Червоноградських шкіл. Як було встановлено, викрадені золоті вироби зловмисник здав у ломбард, а телефон віддав знайомому. Окрім цього, при поверхневому огляді в затриманого правоохоронці виявили та вилучили 9 паперових згортків з подрібненою марихуаною вагою близько 27 грамів, які він зберігав з метою збуту.

На даний час неповнолітній злочинець знаходиться в ІТТ Червоноградського МВ. Відносно нього порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров`я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Варто зазначити, що стосовно юного зловмисника в слідчому відділенні Червоноградського МВ знаходиться декілька кримінальних справ за фактами вчинених ним грабежів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *