ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні з 20.00 год відкриють проїзд по вул. Городоцькій біля Привокзального ринку

|

Сьогодні, 17 травня, о 20.00 год. на вул. Городоцькій, біля Привокзального ринку, буде відновлено двосторонній рух транспорту. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради з посиланням на в.о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігоря Фалюту.

«Сьогодні ввечері вул. Городоцька буде відкрита для руху транспорту. Решта ділянки ще буде закрита для руху транспорту. Роботи вже виконані, але влаштована бруківка мусить ще вистояти, тож транспорт поїде тут вже наступного тижня. Також наступного тижня буде відновлено рух трамваїв №1 і №9 та рух тролейбуса №12», – розповів Ігор Фалюта.

За його словами, зараз ще тривають роботи з влаштування благоустрою. Зокрема, тут буде влаштовано чотири нові газони.

Нагадаємо, з 14 березня на ремонт закрили частину вул. Городоцької та вул. Чернівецьку-Залізничну. Замовником робіт виступає управління капітального будівництва ЛМР, а виконавцем – ВАТ «ЛСБМУ-1».

Як зазначили в управлінні капітального будівництва ЛМР, замінено інженерні мережі, контактну мережу, перемощено бруківку, влаштовано транспортне кільце.

Відповідно до угоди, у 2012 році передбачено виконання робіт на суму понад 25 млн грн. Роботи фінансуються за кошти міського бюджету.

  

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *