ОСТАННІ НОВИНИ

У Шевченківському районі відновили гаряче водопостачання

|

У Львові вчора було відновлено подачу гарячої води усім мешканцям Шевченківського району – це 250 будинків. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Відновлення гарячої води усім мешканцям Шевченківського району було заплановано з 21 до 23 травня. Однак, відновити швидше від встановлених термінів вдалося завдяки злагодженій роботі працівників Шевченківського РТМ та ТЦ «Північної», а саме було ліквідовано пошкодження на мережах виявлених під час гідравліки та запущено в роботу ТЦ «Північну».

Станом на ранок 17 травня гарячу воду отримують усі мешканці Шевченківського району – 250 будинків, весь Галицький РТМ – 23 будинки, весь Личаківський РТМ – 106 будинків, весь Франківський РТМ – 277 будинків та 379 будинків Сихівського району, за винятком 7 будинків-боржників (Кульпарківська,139, В.Великого,14, Наукова,16, Чигиринська,1, Кавалерідзе,9, Зубрівська,17, Сихівська,21).

Без гарячої води поки залишаються 57 будинків Сихівського РТМ. Відновлення подачі гарячої води цим споживачам відбудеться в найближчі дні.

Нагадаємо, гідравліка теплових мереж від ТЕЦ-1 (І тепловивід) відбуватиметься з 2 до 8 липня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *