ОСТАННІ НОВИНИ

Львів уже готується до роботи в осінньо-зимовий період

|

Міський голова Львова підписав розпорядження «Про підготовку міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Районні адміністрації повинні забезпечити контроль за дотриманням львівськими комунальними підприємствами термінів погашення заборгованості за спожиту теплову енергію відповідно до укладених з теплопостачальними підприємствами гарантійних графіків, проведення роз’яснювальної роботи серед населення та інших категорій споживачів щодо забезпечення стовідсоткової оплати за спожиті енергоносії та житлово-комунальні послуги. На голів районних адміністрацій покладена відповідальність спільно з управлінням житлового господарства та управлінням інженерного господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури у межах повноважень взяти під контроль виконання робіт з підготовки житлового фонду та об’єктів інженерного забезпечення незалежно від форми власності та підпорядкування до наступного опалювального сезону терміном до 1 жовтня 2012 року.

Відповідно до цього розпорядження, департамент житлового господарства та інфраструктури до початку опалювального сезону 2012-2013 років повинен забезпечити отримання тимчасового дозволу на експлуатацію підвальних котелень у м. Львові терміном до 1 жовтня 2012 року.

Керівники Львівського міського комунального підприємства «Львівтеплоенерго» та Львівського комунального підприємства «Залізничнетеплоенерго» повинні забезпечити стовідсотковий рівень проплати за спожитий природний газ в опалювальному сезоні 2011-2012 років та погашення боргу, що виник на початок вказаного опалювального сезону терміном до 1 жовтня 2012 року та посилення претензійно-позовної роботи з боржниками за спожиту теплову енергію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *