ОСТАННІ НОВИНИ

До Євро видали розмовник для таксистів

|

Розмовник для таксистів випустили в українських містах майбутнього Євро-2012. У такий спосіб приймаючі Донецьк, Харків, Львів та Київ готують своїх таксистів до обслуговування іноземних клієнтів під час чемпіонату, пише Інформаційний центр «Україна-2012».

На 30-ти сторінках довідника можна дізнатись про найважливіші принципи обслуговування закордонних та вітчизняних пасажирів, а також отримати базові знання з англійської мови. Найбільш поширені фрази подані українською/російською та англійською мовами та мають рекомендації щодо вимови. 

Окрім того, водії таксі мають знати визначні пам`ятки своїх міст та вміти донести інформацію про них до сердець гостей. Близько 5000 екземплярів будуть поширюватись серед водіїв таксі починаючи з наступного тижня. Ініціатори створення розмовника не розраховують на оволодіння англійською мовою за короткий час, але розмовник допоможе переконати таксистів у тому, що вони відіграють важливу роль посланців привітності та гостинності. І це допоможе, принаймні, виконувати елементарні функції комунікації.

Зазначимо, що розмовник був створений у рамках німецько-українського співробітництва департаментами туризму чотирьох приймаючих міст та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *