ОСТАННІ НОВИНИ

Директор «Арени Львів» отримав світове визнання

|

Найкращим спортивним менеджером світу у віковій категорії до 35 років став директор з експлуатації стадіону «Арена Львів» Олексій Жуковін. Таку нагороду йому присудила всесвітньо відома організація The Stadium Business Awards. Премія покликана відзначати успіхи спортивних управлінців, проектів та подій у галузі спортивного менеджменту по всьому світу. Почесна церемонія нагородження пройшла 15 травня на урочистому гала-вечорі в італійському Турині, в приміщенні музею Nazionale dell’Automobile, пише Інформаційний центр «Україна-2012».

«Олексій Жуковін – один з найшвидше зростаючих професіоналів у сфері спортивної роботи в Україні», – зазначили організатори премії у святковому прев’ю. Окрім Олексія, у категорії «Rising Star» були номіновані ще 4 фахівця: Крістофер Фіорі, event-директор стадіону у Франкфурті (Німеччина); Гарі Хатчінсон, комерційний директор футбольного клубу «Сандерленд» (Великобританія); Леналінн Хаузен, виконавчий директор AICP з Нюрнбергу (Німеччина); Мартін Мейтін, керуючий директор європейського і великобританського філіалу «Aspire Group» (США).

«Кожний рік вражає нас своїм неймовірним рівнем інновацій та професіоналізму. Цей рік не став виключенням, – запевнив Йєн Наттал, засновник саміту The Stadium Business. – Кандидати мають пишатися своїми досягненнями, і ми поздоровляємо їх з тим, що вони опинилися у списку номінованих».

«Ця нагорода дуже почесна для мене. І, звичайно, вона якнайкраще відповідає моїй нинішній посаді і оточенню, адже колектив «Арени Львів» зростає разом з новим, молодим стадіоном. Хочу висловити подяку усім, хто причетний до створення і втілення нової ери в українському спорті, яка викликає щире захоплення у фахівців по всьому світу», – розповів Олексій. – «Я представляю тут не тільки себе і свій стадіон. Я представляю Україну як новий ринок, нові можливості і нових менеджерів».

Інші номінації The Stadium Business Awards торкаються усіх сфер управління життя спортивних споруд. Серед них: «Краще місце проведення», «Спортивна подія року», «Керівник року», «Командний гравець року» тощо. За словами організаторів, перед тим як сформувати фінальні списки номінантів, їм довелося розглянути більше тисячі претендентів.

 Фото: Інформаційний центр Євро-2012

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *