ОСТАННІ НОВИНИ

На Знесінні у Львові від смороду дохнуть тварини?

|

Домашні тварини жителів мікрорайону, що прилягає до заводу «Ензим», скаржаться на те, що від смороду, який розповсюджується із стічних викидів з підприємства, гинуть домашні тварини. Про це повідомляє прес-служба партії «Україна соборна». Зокрема, житель вулиці Старознесенської Василь Яйко, як йдеться у повідомленні, вважає загибель двох гусей і поросяти пов’язаною із смородом, що панує в районі цієї вулиці.

 Як вказано у повідомленні «України соборної», пан Яйко звернувся до міліції, а також на місці побували представники ветеринарної та екологічної служб для проведення експертиз. Їх результат будуть відомі за кілька дінів.

Юрій Кужелюк, депутат по округу, де стався цей прикрий випадок,  повідомив, що з цього приводу уже сьогодні збиралася екологічна комісія Львівської міськради і вирішила спонукати міського голову застосовувати негайні дії щодо врегулювання ситуації із заводом «Ензим».

«Люди в районі вулиць Старознесенської, Богданівської та інших, які розташовані близько до «Ензиму»,  просто задихаються. Вони розповідають, що відчиняти вікна практично неможливо, такий ядучий повсюди сморід. Питання з «Ензимом» тягнеться уже не один рік. Але зараз дійшло до критичної точки і не тільки депутати з екологічної комісії, а й усі інші будуть звертатися до міського голови , щоби вирішити це питання. Адже сьогодні мруть тварини, а завтра може стати погано людині», – сказав Юрій Кужелюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *