ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради заступилися за селян, у яких відбирають землю біля стадіону

|

На сесії Львівської обласної ради депутати ухвалили звернення до Кабінету Міністрів України та Генеральної Прокуратури України щодо захисту власників земельних ділянок поблизу футбольного стадіону по вул. Стрийській – Кільцевій дорозі у м. Львові від протиправних посягань.

Нагадаємо, що торік виник скандал з приводу спроби викупу земельних ділянок, які були визначені Кабінетом Міністрів України для будівництва стадіону по вул. Стрийській – Кільцевій дорозі у м. Львові.

Відповідно до розпорядження Львівській ОДА було доручено забезпечити надання державному підприємству “Дирекція з будівництва об`єктів до Євро-2012 у м. Львові” у постійне користування викуплених земельних ділянок з видачею відповідного державного акта.

Тоді конфлікт було врегульовано, люди залишилися на своїй землі. Нещодавно до обласної ради повторно звернулися власники зазначених земельних ділянок щодо чергової спроби забрати у них землю.

Виявляється, ДП “Дирекція з будівництва об`єктів до Євро-2012” майже через 6 місяців після закриття судом справи про примусове вилучення земельних ділянок звернулася до Вищого адміністративного суду зі скаргою на відповідну ухвалу Львівського апеляційного адміністративного суду від 13.07.2011, якою справа була закрита за клопотанням Львівської ОДА у зв`язку з вирішенням спору у позасудовому порядку. Вищий адміністративний суд задовольнив скаргу та повернув справу до Львівського апеляційного адміністративного суду для продовження її розгляду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *