ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Радехівщини на двох ділянках перекрили автотраси

|

16 травня 2012 року о 10.00 розпочалася акція протесту жителів Радехівського району з вимогою провести ремонт автошляхів. Як повідомляє прес-служба ЛОО ВО “Свобода”, учасники акції перекрили автотрасу «Львів-Луцьк» на пішохідному переході в с. Бабичі Радехівського району, а також трасу «Червоноград-Броди» на пішохідному переході в м. Радехові. Разом з учасниками пікетування перебувають депутати Львівської облради, а також районних та міських рад.

Учасники акції протесту тримають в руках плакати «Дорога для танків», «Радехівщина «готова» до зустрічі Євро-2012», «Вимагаємо негайного ремонту доріг», «Яка влада – такі дороги».

У Радехові на перекриття траси «Червоноград-Броди» вийшли приблизно 70 осіб.

У селі Бабичі в перекритті автодороги «Львів-Луцьк» беруть участь близько 50 осіб. Тут, по обидва боки від пішохідного переходу – в бік Луцька та в бік Львова – утворилися затори протяжністю близько кілометра. Як зазначають учасники акції, водії транспорту та пасажири переважно висловлюють підтримку пікетувальникам, оскільки самі страждають від бездоріжжя в районі. Вони терпляче чекають в заторах, пікетувальники пропускають лише автомобілі з дітьми.

Активісти мають намір дочекатися приїзду посадовців Львівської облдержадміністрації. Кажуть, що стоятимуть доти, доки влада не назве точну дату початку проведення капітального (не ямкового) ремонту доріг в районі.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *