ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати таки ухвалили Програму розвитку Львівщини на 2012 рік

|
Львівська обласна рада на сесії ухвалила Програму соціального-економічного та культурного розвитку Львівщини на 2012 рік. За це рішення проголосувало 97 депутатів. 
Замість голови Львівської облдержадміністрації Михайла Костюка, який перебувава за кордоном, Програму представляв його заступник Богдан Матолич.
За словами Б. Матолича, під час доопрацювання Програми в неї було внесено багато змін. Програма передбачає фінансування обласних програм в галузі освіти, соціального захисту, розвитку комунальних доріг, АПК, енергозбереження, інвестиційної діяльності, сім’ї та молоді, медичного забезпечення громадян, фізичної культури і спорту, збереження архітектурної спадщини та інше.
Найбільша частина витрат з бюджету розвитку Львівської області в Програмі припадає на завершення об’єктів капітального бідівництва соціально-культурного та житлово-комунального призначення – 9 млн 890 тис грн. 
Під час обговрення Програми депутати висловили зауваження щодо не зовсім досконалого проекту, проте врешті таки вирішили підтримати документ.
Нагадаємо, розгляд Програми соціального-економічного та культурного розвитку Львівщини на 2012 рік двічі переносили на розгляд наступних пленарних засідань та повертали на доопряцювання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *