ОСТАННІ НОВИНИ

У дні матчів Євро 2012 транспорт курсуватиме до пів на третю ночі

|

Як поінформував заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус, у дні проведення матчів – 9, 13 та 17 червня – громадський транспорту курсуватиме до 02:30 год. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За словами Андрія Білоуса, у нематчеві дні громадський транспорт міста курсуватиме у звичному режимі.

Для перевезення вболівальників під час матчів громадський транспорт міста працюватиме у посиленому режимі. Зокрема, буде збільшена кількість автобусів на маршрутах №№3А, 25, 40 та 10, якими можна доїхати до ТРЦ «Кінг Крос». Вболівальники можуть скористатись також тролейбусами – №3 та №5.

Між основними об’єктами Євро 2012 також працюватимуть міські автобусні маршрути №16, 48, 32, а також тролейбусний маршрут №9, трамвайні маршрути №1, 9 та 6. Відтак, на тролейбусний маршрут №3 заплановано залучити 15 одиниць рухомого складу, тролейбусний маршрут №5 – 8 одиниць, тролейбусний маршрут №9 – 11 одиниць.

Також для зручного пересування під час Євро 2012 розроблено схему організації дорожнього руху між офіційними місцями турніру з використанням експрес-маршрутів. Трансферні зупинки експрес-маршрутів такі: пл. Петрушевича – стадіон, Залізничний вокзал – пл. Різні.

На експрес-маршруті пл. Петрушевича – стадіон мало б працювати 40 автобусів, на маршруті Залізничний вокзал – пл. Різні – 4 одиниці.

Нагадаємо, власники квитків на матчі матимуть змогу користуватися громадським транспортом у Львові безкоштовно протягом 36 годин: протягом доби дня матчу та до 12.00 год наступного дня.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *