ОСТАННІ НОВИНИ

Костюк обіцяє особисто перевірити готовність дитячих таборів

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк  повідомив, що особисто здійснить вибіркову інспекцію дитячих оздоровчих таборів Львівщини на предмет  їх готовності до прийому дітей на відпочинок та оздоровлення.

Михайло Костюк також наголосив на тому, що всі пришкільні табори Львівщини мають носити відпочинково-оздоровчий характер і в жодному випадку не бути для дітей  продовженням навчального року.  Тому, на думку голови Львівської ОДА,  в них повинна бути розроблена пізнавально – оздоровча програма, в яку входитимуть відвідування музеїв, виставок, картинних галерей, інших закладів культури і мистецтва, проведення туристичних подорожей Львівщиною.

За інформацією управління сім’ї та молоді облдержадміністрації, у Львівській області цього року буде надано послуги оздоровлення та відпочинку не менше 140 тисячам дітей шкільного віку.

В області створено мережу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку дітей, котра становить понад 900 закладів.

Проведено семінари із директорами, бухгалтерами та виховниками дитячих закладів оздоровлення і відпочинку щодо основних вимог до діяльності таких закладів. Також проведено засідання обласної міжвідомчої комісії з питань оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2012 року, за результатами якої дано доручення провести роботу щодо організації не менше 850 пришкільних таборів з денним перебуванням дітей (тривалість дії таборів 14 днів) та залучення дітей не менше 100 тисяч осіб, а також здійснити інвентаризацію всіх дитячих закладів оздоровлення та відпочинку з метою їх популяризації за межами області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *