ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура продовжує викривати недбалих лісників

|

Львівською міжрайонною природоохоронною прокуратурою притягнуто до кримінальної відповідальності службову особу лісової охорони ДП «Золочівський лісгосп», який знав, що у ввіреній йому під охорону дільниці наявні незаконні рубки дерев, про те не повідомляв керівництво та не вживав жодних заходів для їх припинення.

Як інформує прес-служба прокуратури Львівської області, унаслідок недбалого ставлення посадовця до своїх службових обов’язків при охороні лісу від незаконних рубок, невідомими особами в зимовий період 2012 року незаконно вирубано 173 дерева породи вільха, модрина, сосна, граб, дуб, клен загальною кубомасою понад 295 куб.м. чим завдали шкоди на суму 692 тис. грн.

 Відтак 14 травня 2012 року прокурором порушено кримінальну справу стосовно посадовця ДП «Золочівський лісгосп» за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2 ст.367 КК України .

  Загалом органами прокуратури Львівської області у поточному році вже порушено 12 кримінальних справ у сфері охорони та раціонального використання лісових ресурсів, сума збитків у яких становить 2 млн. грн. 8 справ уже  скеровано до суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *