ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат облради вимагає проводити первірки техстану маршруток

|

Проводити регулярні перевірки технічного стану автобусів, які виїжджають на міжміські та приміські маршрути закликав автоперевізників депутат Львівської обласної ради від Партії регіонів Олег Баран. Відповідне звернення обласний обранець скерував  начальнику управління розвитку інфраструктури ЛОДА Володимиру Корпану та голові Львівської обласної ради Олегу Панькевичу, повідомляє прес-служба Львівської міської організації Партії регіонів.

Як йдеться у документі, нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація про результати перевірки працівниками  ДАІ дотримання автоперевізниками правил експлуатації транспортних засобів для перевезення пасажирів та дотримання Правил дорожнього руху водіями автобусів. „Із 38 автобусів, перевірених інспекторами ДАІ у містах Трускавець, Борислав та Стебник  – у дев’яти виявили  технічні несправності. А це кожен четвертий автобус! В результаті проведеної перевірки складено 9 адміністративних протоколів.  Це означає, що перевізники нехтують безпекою мешканців нашої області, випускаючи на лінію фактично  небезпечні для життя людей автобуси”, – наголосив депутат.

Відтак, Олег Баран закликав перевізників, які забезпечують перевезення пасажирів на міжміських та приміських маршрутах,  звернути увагу на цю проблему та докласти максимум зусиль, аби її ліквідувати. Зокрема,  регулярно проводити перевірки технічного стану автобусів, які виїжджають на маршрути.

Крім того, як проінформував депутат, вчора  в області стартувала операція «Автобус-2012». У рамках якої співробітники Державної автомобільної інспекції розпочали реалізацію  комплексу профілактичних заходів на пасажирському транспорті. „Тому під час перевірок  закликаю представників ДАІ особливо прискіпливо ставитися до питання технічного стану автобусів міжміського та приміського сполучення”, – підсумував Олег Баран.

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *