ОСТАННІ НОВИНИ

Рішення щодо незадовільної роботу Костюка прийняте із порушенням регламенту – депутат

|

Рішення про визнання незадовільною роботи голови Львівської обласної державної адміністрації Михайла Костюка щодо погашення заборгованості із заробітної плати в області було прийняте із порушенням регламенту. Про це у коментарі „Львівському порталу” повідомив депутат Львівської обласної ради від Партії регіонів Олег Баран.

Як повідомив Олег Баран, перед розглядом питання щодо заборгованості з оплати праці у Львівській області депутати не отримали відповідного проекту рішення. „З цього випливає, що ми заслухати навіть не доповідь, а звичайну інформацію. А як за такі речі ставити оцінку задовільно чи незадовільно? Згідно з регламентом, інформація лише приймається до відома. А тут з голосу вноситься пропозиція  про незадовільну оцінку і за неї починають голосувати”, – наголосив Олег Баран.

Як підсумував депутат, тепер обласна адміністрація мала б звернутися до прокуратури, щоб опротестувати дане рішення.

Нагадаємо. Львівська обласна рада визнала незадовільною роботу голови Львівської облдержадміністрації Михайла Костюка щодо погашення заборгованості із заробітної плати в області. Таке рішення підтримало 65 депутатів зі 116.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *