ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині незаконно надали 29 миливських угідь

|

Прокуратура Львівської області виявила 29 фактів незаконного надання місцевого самоврядування мисливських угідь у користування, інформує прес-служба прокуратури Львівської області.Під час проведення перевірок додержання вимог законодавства про охорону тваринного світу, прокурорами виявлені випадки, коли місцеві ради в порушення ст.22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання» приймали рішення про надання мисливських угідь у користування, попри те, що такі повноваження надані тільки Львівській обласній раді.

Лише на території Золочівського району винесено 11 незаконних рішень про надання двом товариствам у користування таких угідь. Завдяки протестам прокуратури вказані рішення скасовані.
Окрім цього, виявлено 18 фактів прийняття органами місцевого самоврядування рішень, у яких відсутні дані про те кому надавалося погодження на користування мисливськими угіддями, площу та їх місце знаходження, як цього вимагає чинне законодавство. В окремих випадках надавали мисливські угіддя, розташовані на земельних ділянках, які не перебували у власності чи користуванні територіальної громади .
Такі порушення виявлялись на території Бродівського, Буського, Пустомитівського та Турківського районів Львівської області.
Усі незаконні рішення органами прокуратури опротестовані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *