ОСТАННІ НОВИНИ

З 28 травня у швидкісних поїздах з’явиться безпровідний Інтернет

|

Залізничники закінчують організацію роботи телекомунікаційної мережі безпроводового доступу до мережі Інтернет в поїздах, що курсуватимуть на дільницях швидкісного руху. На напрямку швидкісного руху прокладено 1262 км захисної полімерної трубки та броньованого волоконно-оптичного кабелю. Обладнання введено в експлуатацію в повному обсязі на Донецькій та Львівській залізницях, на Південно-Західній та Південній залізницях ведуться роботи. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Станом на 14 травня завершується встановлення радіовеж: встановлено 207 радіовеж з 223 на дільниці Львів – Київ – Донецьк та 12 радіовеж з 24 на дільниці Полтава – Харків. Залізничні зв’язківці виконують роботи із підключення радіовеж до електроживлення.

Готується також рухомий склад, зокрема, закуплено та сконфігорувано обладнання, підготовлені проектні рішення для його встановлення, які знаходяться в стані погодження з виробником електропоїздів – компанією Hyundai Rotem. Планується, що роботи буде завершено до 21 травня.

Загалом введення телекомунікаційної мережі в експлуатацію з наданням послуг доступу до мережі Internet пасажирам швидкісних поїздів заплановано на 28 травня 2012 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *