ОСТАННІ НОВИНИ

Військові незаконно заволоділи коштами на понад 1,6 млн грн

|

Військова прокуратура Західного регіону України порушила кримінальну справу за фактом грубого порушення бюджетного законодавства та заволодіння бюджетними коштами на суму понад 1,5 млн гривень. Про це повідомив прес-секретар військового прокурора Західного регіону Микола Гуцуляк.

Під час прокурорської перевірки встановлено, що упродовж 2008-2011 років військові службові особи військової частини А1463, яка дислокується у Львівській області, зловживаючи службовим становищем, заволоділи бюджетними коштами на загальну суму 1 млн. 686 тис. грн., отримавши їх, як компенсацію неіснуючої заборгованості за продовольчі пайки та піднайом житла

14 травня 2012 року військовою прокуратурою Львівського гарнізону за результатами проведеної перевірки порушено кримінальну справу за цим фактом за ознаками вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст. 366 (службове підроблення) та ч.2 ст. 410 (викрадення, привласнення військового майна шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Закон передбачає відповідальність за ці злочини у вигляді позбавлення волі на строк до 10-ти років. Досудове слідство триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *