ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни буритимуть артезіанську свердловину на Харківщині

|

ДП «Південна Залізниця» 8 травня уклало угоду з підприємством «Гарант» Львівської обласної організації Українського товариства глухих на додаткові роботи по будівництву тренувального табору для футбольних команд фіналу Євро-2012 в ДЛОЦ «Сонячний» Південної залізниці по Бєлгородському шосе, с.П`ятихатки, Харківська обл. Вартість угоди склала 78 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Кошти призначено на завершення буріння артезіанської свердловини. «Проектом та кошторисом передбачено буріння розвідувально-експлуатаційної та резервної свердловин глибиною 110 м. проте при виконанні робіт на цій глибині водовмісна товща не виявлена. Фактично водовмісна товща залягає на глибині 113,0-127,0 м . Через ці обставини виконано коригування робочого проекту свердловин, що призвело до збільшення обсягу робіт та вартості облаштування свердловин на 78150,00 грн.з ПДВ», – йдеться в обґрунтуванні закупівлі.

Підприємство «Гарант» в листопаді 2011 року отримало підряд на будівництво тренувального табору в П`ятихатках вартістю 55 млн грн. Після цього стало відомо, що жодна з європейських команд в період Євро-2012 не буде розміщуватись в Харкові та його околицях.

«Наші гроші»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *