ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові запрошують на захід «Тебе шукає робота!»

|

Завтра, 15 травня, на пр. Свободи, біля оперного театру відбудеться виїзний захід «Тебе шукає робота!». У його рамках – 20-й Ярмарок кар’єри для молоді та Ярмарок вакансій IT-сфери. Відвідувачі зможуть ознайомитися з пропозиціями роботи близько 100 працедавців, пройти тестування на професійну придатність, інформує прес-служба Львівської міськради.

Захід організований Львівською обласною службою зайнятості разом із НУ «Львівська політехніка» за підтримки Львівської міської ради. Початок – о 11.00 год.

Як розповідають у відділі зв’язків із громадськістю та ЗМІ Львівського обласного центру зайнятості, відвідувачі заходу матимуть змогу ознайомитися з пропозиціями роботи майже 100 працедавців, серед яких 20 представлятимуть сферу інформаційних технологій.

Крім того, учасники також зможуть поспілкуватися з представниками навчальних закладів, де готують ІТ-фахівців, пройти тестування на професійну придатність, у тому числі, щодо роботи в сфері інформаційних технологій, скористатися консультаціями спеціалістів служби зайнятості. А ще – грамотно скласти резюме, ознайомитися з переліком вакансій, якими оперує служба зайнятості, отримати всебічну інформацію з програмно-апаратного комплексу «Профорієнтаційний термінал».

Також о 12.30 год у дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької сторони соціального партнерства – представники Державного центру зайнятості, Асоціації «Інформаційні технології України», Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради, Львівського кластеру інформаційних технологій та бізнес-послуг, Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного університету ім. І. Франка – підпишуть Меморандум про співпрацю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *