ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція затримала 16-річного «домушника»

|

Дрогобицькі правоохоронці затримали неповнолітнього квартирника, за плечима якого дев’ять фактів крадіжок з помешкань громадян. Свою злочинну кар’єру 16-річний мешканець Дрогобича розпочав ще 2007 року. Про це повідомили у відділі зв’язків ізх громадськістю ГУ МВС Львівщини.

Так, наприкінці лютого цього року юнак викрав мідний провід та мікрохвильову піч з квартири в одному з будинків міста. Тоді хлопець драбиною потрапив у помешкання. Попри всі намагання знайти щось цінне, окрім трьохфазового кабелю та мікрохвильовки нічого вагомого він не виявив. 

Викрадені речі злодій сховав у кущах неподалік свого будинку. Наступного ж дня мікрохвильову піч він продав на ринку за 150 гривень, а мідний провід відніс на пункт прийому металобрухту, де отримав 200 гривень. 

Однак цього йому виявилось замало. Так, вранці 7 березня неповнолітній зловмисник вирішив «обчистити» ще одне підсобне приміщення. Помітивши зварювальний апарат, лиходій, довго не роздумуючи, взяв та потягнув додому. Зварювальний апарат був на чотирьох колесах, тому пересувати його було не важко. 

П’ять років назад, ще в 11-річному віці, хлопчину міліціонери могли налякати лише попередженнями та адміністративними протоколами. Проте усі профілактичні заходи не мали ніякого впливу − полишати звичку хлопець наміру не мав. 

Нині слідчі порушили кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Слідчі дії тривають.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *