ОСТАННІ НОВИНИ

До Дня матері на «Південному» влаштували концерт та розваги для мам та дітей

|

Незбутнє свято для батьків та дітей у День матері, 13 травня, подарував Торгово-виробничий комплекс «Південний». Конкурси, забави та святковий концерт у подарунок мамам, а для малюків – творчі майстер-класи та безліч подарунків.

Море радості та позитиву, – саме такі враження у День матері на «Південному» почерпнули учасники свята.

Мами відсвяткували свій день з піснями, танцями та найрізноманітнішими забавами. А поки батьки насолоджувалися святковим концертом, їхні малюки під керівництвом митців створювали оригінальні подарунки для найрідніших: листівки, витинанки, прикраси з бісеру, ляльки-мотанки та квіти з кульок.

«Я малюю подарунок для своєї мами, я дуже люблю свою маму, вона найкраща», – розповіла про свій подарунок матусі маленька Соломійка.

Мами тим часом тішились своїми малюками, адже найбільша радість для них – це сміх дитини і подарунок, зроблений її руками. Ще один сюрприз – конкурс «малюнок на асфальті», за  участь у якому усі діти отримали подарунки. 

Родзинкою свята став виступ фіналістів Всеукраїнського пісенного конкурсу «Голос країни» Марії Яремчук та Назара Савко. 

Дітям та їх матерям допоміг поринути у казку народний депутат України, засновник благодійного фонду «Південний» Петро Писарчук. Саме за його сприяння і відбувалося сімейне свято.

«Я знаю достеменно, що немає майбутнього у того суспільства, яке не шанує маму. Тому ми хотіли привернути увагу суспільства, діточок до цього прекрасного дня – Дня матері і зробили все, щоб подарувати незабутнє свято», – наголосив Петро Писарчук, вітаючи матерів з їх Днем.

Фото: прес-служба ТВК “Південний” 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *