ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міліція готова до Євро-2012, запевняє Курочка

|

Львівські міліціонери готові до забезпечення безпеки Євро-2012, наголосив заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області Михайло Курочка. Про це пише Інформаційний центр «Україна-2012».

«Львівська міліція готова до забезпечення охорони громадського порядку та безпеки громадян. Проведені необхідні навчання з особовим складом, всі знають, як діяти в тій чи іншій ситуації», – сказав він на засіданні регіонального Міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки Євро-2012 у Львові.

Як зауважив перший заступник начальника Головного управління МНС України у Львівській області Іван Дідух, Система екстреного виклику 112 технічно готова до впровадження і після отримання телефонного номера обласне управління МНС матиме змогу приймати та переадресовувати дзвінки  всім відповідним службам.  

Крім того, на засіданні обговорили питання медичного забезпечення, особливості евакуації постраждалих у випадку надзвичайних ситуацій, облаштування фан-зон і транспортного забезпечення.

Підсумкова нарада Міжвідомчого координаційного штабу з безпеки та правопорядку відбудеться 22 травня у Києві.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *