ОСТАННІ НОВИНИ

Прихильники «Свободи» більше за регіоналів поінформовані про задумки Президента

|

Прихильники Свободи та КПУ більше поінформовані про соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича, ніж прихильники Партії регіонів. Найменше цікавляться цією темою громадяни, які не визначилися з вибором та ті, які не збираються йти на вибори. Такими є результати соціологічного дослідження на тему «Соціальні ініціативи Президента: за і проти», проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».

Найкраще поінформовані про соціальні ініціативи Президента люди старшого віку з відносно вищим рівнем освіти, більше на Донбасі, в Центрі та на Сході країни.

Загалом згідно з результатами дослідження, громадяни України в абсолютній більшості підтримують соціальні ініціативи Президента і готові суттєво покращити своє ставлення до Глави держави у разі їх успішного виконання. Проте, вірять в їх успішне виконання значно менше, при цьому більшість вважає соціальні ініціативи популізмом, на які грошей в державі немає.

Довідка: збір інформації проводився методом face to face особистого інтерв`ю в 24-х областях України і АР Крим. Респонденти відбиралися за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення країни за місцем проживання (область), статтю і віком. Обсяг вибіркової сукупності склав 2000 осіб. Помилка репрезентативності дослідження становить не більше 2,2%

Терміни проведення дослідження: 15 – 26 березня 2012 р.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *