ОСТАННІ НОВИНИ

Львів матиме нове авіасполучення з Польщею перед Євро-2012

|

У травні польські авіалінії Eurolot SA відкриють нові рейси зі Львова до Кракова і Вроцлава, інформує прес-служба Львівської міськради. Перший авіарейс з Польщі до Львова – вже 16 травня.

Рейси “Єврольоту” мають допомогти вболівальникам потрапити на Чемпіонат Європи з футболу і решті туристів, які щороку відвідують Краків і Вроцлав. Авіасполучення з Краковом буде проводитися чотири рази на тиждень: щопонеділка, щосереди, щоп’ятниці і щонеділі. Літаки до Вроцлава відлітатимуть щосереди і щонеділі.

«Краків і Вроцлав – одні з найбільш популярних польських туристичних напрямків. Щороку їх відвідує 11 млн. туристів, які захоплюються історичною архітектурою і неповторним кліматом. Цього літа два міста переживуть додаткове навантаження у зв’язку з Чемпіонатом Європи з футболу, який розпочнеться в червні. Краків сподівається на приїзд понад 100 тис. фанів футболу, а Вроцлав, як одне з міст, яке організовує чемпіонат, готується прийняти понад 300 тис. вболівальників. Нові польоти зі Львова до Кракова і Вроцлава сполучать найкрасивіші міста в цій частині Європи і дві держави, які організовують ЄВРО-2012. Тішимося тим, що можемо запропонувати українським і польським туристам подорож в комфортних умовах», – говорить Маріуш Домбровскі, директор Eurolot SA.

Польські авіалінії заохочують подорожувальників помірними цінами на квитки – найдешевші коштують 48 євро, діти до двох років літають безкоштовно, а молодь до 18 років матиме 50% знижки. Перевізник не стягує додаткових оплат за багаж, кожен пасажир може зі собою взяти валізу до 20 кг i 6-кілограмову ручну поклажу.

«Наші ціни не передбачають додаткових оплат, тому наші пасажири не мусять переживати за додаткові витрати. Пропозиція “Єврольоту” відрізняється від інших дешевих авіаліній тим, що помірні ціни поєднуємо із стильним подорожуванням», – пояснив Домбровскі.

“Єврольот”  заснували  в 1996 року, а вже за рік відкрила постійні рейси між найважливішими регіональними аеропортами Польщі. Зараз перевізник виконує понад 27 тис. авіарейсів щороку, перевозячи близько мільйона пасажирів. Цього сезону відкриються авіарейси на п`ятнадцять нових напрямків, в тому числі до Німеччини, Італії чи Хорватії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *