ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» готова допомогти у демаркації кордону з Росією

|

ВО «Свобода» допоможе прикордонникам провести демаркацію українсько-російського кордону», – так прокоментував заяву голови Держприкордонслужби Миколи Литвина екс-голова Державного комітету України у справах національностей та міграції, заступник керівника виборчого штабу ВО “Свобода” Сергій Рудик. Про це інформує прес-служба партії.

 10 травня цього року М. Литвин заявив, що прикордонників забезпечено всім необхідним для того, щоб приступити до практичних робіт з демаркації українсько-російського кордону.  За його  словами, як повідомляють ЗМІ, всі необхідні матеріали (прикордонні стовпи) в потрібній кількості лежать на  складах і він чекає тільки команди, щоб розпочати роботи.

«З 1991 року переговори з питання демаркації кордонів між двома державами було фактично  заморожено. Після ратифікації 2004 року Договору про державний кордон російська сторона 5 років не могла призначити членів демаркаційної комісії. І якщо сьогодні головний прикордонник  України запевняє, що все готово для проведення необхідних робіт, то «Свобода» допоможе охоронцям кордону. Кожен свободівець готовий особисто закопати по стовпчику на українсько-російському кордоні, бо  розуміє, що це важливо для збереження безпеки України та її громадян. Адже кожен прикордонний стовп на українсько-російському кордоні – це осиковий кілок у московського імперського упиря», – заявив свободівець.

Довідка: Демаркація кордону з Росією є базовою вимогою до України у встановленні безвізового режиму з Європейським Союзом. Всеукраїнське об`єднання «Свобода» послідовно виступає  за збереження та захист кордонів України, які мають стати надійним заслоном проти навали нелегальної міграції в нашу державу.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *