ОСТАННІ НОВИНИ

Лікування Тимошенко за кордоном можливе - Азаров

|

Керівництво України не виключає можливості лікування ув`язненої Юлії Тимошенко за кордоном. Про це заявив в інтерв`ю прем`єр-міністр Микола Азаров, повідомляє УКРІНФОРМ. 
“Не будемо випереджати події. Зараз триває курс лікування, і це має дати всі відповіді на запитання про необхідність її (Ю.Тимошенко – Ред.) подальшого лікування. Якщо авторитетні медичні комісії скажуть, що Тимошенко не може отримати необхідну допомогу в Україні, але це можливо в якомусь іншому закладі за кордоном, тоді керівництво України, безперечно, підкреслюю, з гуманітарних міркувань, може розглянути це питання”, – зазначив М.Азаров.

Водночас глава уряду визнав, що в такому разі доведеться “вносити зміни до нормативної бази та відповідного законодавства”.

Прем`єр-міністр також поінформував, що нині в Україні проводиться значна робота, “пов`язана з реконструкцією системи судочинства України”. “Зокрема, набуває чинності новий Кримінальний процесуальний кодекс, який надасть дуже широкі права нашим громадянам, ведеться величезна боротьба з корупцією”, – підкреслив М.Азаров.

Фото: прес-служба ВО “Батьківщина” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *