ОСТАННІ НОВИНИ

Незрячі вокалісти зі Львова та України візьмуть участь у концерті в Польщі

|

Концертна група всеукраїнського мистецького проекту «Відчинилося життя» вирушила на гастролі до Польщі. До складу групи також увійшли незрячі вокалісти з Сімферополя, Вінниці, Житомира, Луцька, Мукачева, Львова. Перший концерт відбудеться сьогодні, інформує прес-служба Львівської міськради.

Як розповідають організатори, до складу концертної групи увійшли понад 50 учасників: оркестр Національного театру ім. М. Заньковецької (диригент – з. а. України Богдан Мочурад), автор і виконавиця власних пісень, з.а. України Леся Горова, представники Міністерства культури України, голова Товариства поляків Анеля Юрковська, а також незрячі вокалісти з Сімферополя, Вінниці, Житомира, Луцька, Мукачевого, Львова.

Протягом кількох днів у різних містах Польщі відбудуться три концерти «Відчинилося життя». Перший концерт – вже сьогодні, 11 травня. Повертаються гастролери до України 14 травня.

«Цього разу концертна група вирушає на гастролі з власним логотипом: учасники матимуть футболки з символікою проекту «Відчинилося життя», виготовлені за сприяння Програми розвитку ООН в Україні. Аналогічна символіка репрезентуватиметься на автобусі, який перевозитиме концертну групу упродовж гастрольного турне містами Польщі», – розповіла керівник проекту Оксана Потимко.

Нагадаємо, організатором гастролей є Львівський обласний осередок Української спілки інвалідів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *