ОСТАННІ НОВИНИ

Чернівецький театр покаже у Львові виставу про Івана Миколайчука

|

23 та 24 травня у приміщенні Національного театру ім. М. Заньковецької пройдуть гастролі Чернівецького муздрамтеатру ім.О. Кобилянської. Чернівчани покажуть одну з найгучніших прем`єр минулого сезону – хроніку життя І. Миколайчука “Тисяча снопів вітру” (Г.Канарська та Л.Скрипка) і казку для дітей «Як Настуня ледь не стала марою» (В. Ілюхов).

«Тисяча снопів вітру» – це перша і єдина постановка про легендарного Івана Миколайчука, який розпочинав свій шлях з Чернівецького театру. «Тисяча снопів вітру” – це вистава для тих, хто хоче більше дізнатися про Івана Миколайчука, у ній постануть друзі, колеги і сама Марічка Миколайчук. Це не просто біографічна постановка, а яскрава історія життя, у якій майстерно поєднані іванова мудрість та сумні реалії того часу. Вистава, якою варто пишатися і яку варто подивитися кожному українцеві.

Режисер і співавтор сценарію – художній керівник Чернівецького театру, засл. арт. України Людмила Скрипка (відома львів’янам за постановками “Солодка Даруся” М. Матіос, “Калинова сопілка” О. Забужко та ін.), автори сценарію – Галина Канарська (театрознавець, головний редактор ж-лу «Театральна бесіда», м. Львів), художній керівник театру , зал. арт. України Людмила Скрипка.

Початок вистав: 23, 24 травня о 18:00 год. “Тисяча снопів вітру”

24 травня о 10:30 та 13:00 год. «Як Настуня ледь не стала марою»

Квитки у касі театру імені Марії Заньковецької.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *