ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові націоналісти витерли ноги об прапори партії Путіна

|

Сьогодні, 11 травня, близько 20 чоловік під червоно-чорними прапорами пікетували консульство Російської Федерації у Львові. Як зазначили організатори, це пікет в знак солідарності з російським народом, який виступив проти антинародного режиму Путіна. Активісти «Автономного опору» вирішили підтримати російську опозицію, висловивши протест режиму Путіна і поліцейській державі, яку він будує. Акція пройшла під гаслом «Разом проти Кремля».

«Вітаємо росіян з початком революції!!!, – йдеться у зверненні пікетників, – Сьогодні, дивлячись на Північний Схід, переглядаючи фото та відео з Болотної площі, українські націоналісти з надією спостерігають, як з глибокого сну прокидається російський народ, що повстав проти імперського та людиноненависницького режиму Путіна. Дивлячись на звірства поліції в Москві та бачачи схожість наших режимів, і розуміючи, що поведінка так званої української міліції буде не менш жорстокою ніж в Росії, ми просто не можемо стояти осторонь!.. Ця влада зобов’язана відповісти за заплямовану історію, за народ що спився, за голодних дітей, за матерів, молодих дівчат, пенсіонерів, котрі ледве-ледве зводять кінці з кінцями! Зобов’язана відповісти за поліцейську державу, за безправ’я народу, за нещадний визиск і розграбування народних багатств. Ми, з братнім російським народом, рішуче говоримо “НІ!” ганебній антинародній політиці “Єдиної Росії”, згубному курсу уряду! Ні імперській політиці щодо країн Східної Європи, України та Прибалтики».

«Ми прийшли сюди, щоб показати російським чиновникам в Україні, що ми з російським народом проти російської влади, ми – проти банди «жуліков і воров», ми за те, щоб російські люди отримали свободу», – лунало під час акції.

Пікетники тримали у руках плакати з написами: «Разом проти Кремля», «За Росію без Путіна», «Всіх не пересадиш».

На завершення акції її учасники демонстративно витерли ноги об прапори партії «Єдіная Росія» й мирно розійшлися по домівках.

За дотриманням порядку під час пікету спостерігав десяток правоохоронців.  

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *