ОСТАННІ НОВИНИ

28 школярів Львівщини отримують президентську та урядову стипендії

|

У Львівській області 28 школярів отримують стипендію президента України та Кабміну. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив начальник головного управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації Михайло Брегін.
За його словами, цього року на Всеукраїнських олімпіадах з базових дисциплін учні загальноосвітніх навчальних закладів Львівщини завоювали 47 перемог.
За результатами Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури учениця спеціалізованої ЗОШ №8 Личаківського району Львова Софія Богославець рекомендована на призначення стипендії Кабінету Міністрів України.
За інформацією Михайла Брегіна, у квітні цього року 54 учні – члени обласної Малої академії наук взяли участь у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт з базових дисциплін, 35 з них стали переможцями. До порівняння: у 2011 році – 23 переможці конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.
Два учні Львівського фізико-математичного ліцею успішно взяли участь у Міжнародній Менделєєвській олімпіаді з хімії, що проходила 23-30 квітня у м.Астана (Казахстан). На цих престижних міжнародних змаганнях Ігор Чернюх виборов золоту медаль, а Микола Тупчак – бронзову нагороду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *