ОСТАННІ НОВИНИ

З 16 травня Львів матиме дешеве авіасполучення з Польщею

|

Зі Львова літати в Польщу стане дешевше. EuroLOT (Polska Regionalna Linia Lotnicza Eurolot) відкриє нові маршрути зі Львова до Кракова і Вроцлава. Відтак, перші рейси відбудуться вже 16 травня, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Рейси, що сполучатимуть з Краковом, будуть чотири рази на тиждень: по понеділках, середах, п`ятницях і неділях. Літаки у Вроцлав літатимуть по середах і неділях.

«Вже 16 травня о 12.30 год до Львова прибуде літак з Кракова, а о 13.00 год вилетить літак зі Львова до Вроцлава», – повідомила Галина Винарчик, співробітник відділу маркетингу Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Подорож зі Львова до Вроцлава займе трохи менше двох годин.

«Нові рейси зі Львова до Кракова і Вроцлава будуть з’єднувати найкрасивіші міста у тій частині Європи. Ми радіємо, що можемо запропонувати польським та українським туристам подорожування у комфортних умовах», – розповів Маріуш Домбровський, Президент EuroLOT SA.

Польські лінії заохочують мандрівників привабливими цінами на квитки – найдешевший коштує 48 євро. Діти у віці до двох років літатимуть безкоштовно, а молоді люди до 18 років отримають знижки 50%.

Перевізник не бере додаткову плату за багаж, тому кожен пасажир може привести валізу вагою до 20 кг і 6-кілограмовий багаж ручної поклажі.

«Наші ціни не приховують додаткових витрат. Пропозиція Eurolot відрізняються від пропонованих дешевих ліній тим, що ми пропонуємо поєднання атракційних цін і подорожування в хорошому стилі», – додає Маріуш Домбровський.

EuroLOT – це одна з компаній, яка найбільш динамічно розвивається в Центральній Європі. Компанія була заснована в 1996 році, а роком пізніше відкрито перший постійний зв`язок між великими регіональними аеропортами в Польщі. Зараз перевізник виконує більше 27000 рейсів в рік, перевозячи близько одного мільйона пасажирів.

У цьому сезоні лінії відкриють аж 15 нових напрямків, 12 з яких – за кордон, зокрема, до Німеччини, Італії та Хорватії.

У травні до флоту лінії долучили нові турбогвинтові Bombardiery Q400NextGen (Next Generation), найновіший пасажирський варіант, який пропонує канадський виробник.

 «Покупка бомбардирів означає зовсім новий комфорт польоту. Це літаки швидкі, тихі і комфортні. Завдяки цій інвестиції, у нас найсучасніший флот в Європі», – додає Маріуш Домбровський.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *