35-річну маму чотирьох дітей колеги-міліціонери привітали з Днем матері

|

Керівництво Головного управління МВС України у Львівській області з нагоди міжнародного Дня матері привітало молоду, талановиту жінку, маму чотирьох синів, успішного працівника Пустомитівського РВ міліції 35-річну Вікторію Шендюх. Про це повідомили у відділі зв’язків із громадськістю ГУ МВСУ Львівщини.
Подарунок (телевізор) мамі-міліціонеру від імені керівників міліції Львівської області вручив заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Михайло Курочка.
«Бажаю Вам бути прикладом для кожної жінки у нашій міліцейській сім’ї. Адже жінка в органах внутрішніх справ має подвійну відповідальність: вона мама і дружина, і працівник міліції, який виконує часом нелегкі функціональні обов’язки. Вікторіє, Ви – мама-героїня, яка виховує чотирьох дітей. Ви – приклад, який варто берегти! Бажаю досягати успіхів у всьому і отримати звання полковника», – сказав заступник начальника міліції Львівщини.
Зі свого боку, Вікторія подякувала колегам-правоохоронцям за щирі вітальні слова та подарунок, а також повідомила, що ця подія стала для неї справжньою несподіванкою. «Щиро дякую за те, що з-посеред багатьох мам-міліціонерів обрали саме мене. Мені надзвичайно приємно отримати вітання від мого керівництва. Але, чесно кажучи, для мене сьогоднішня подія стала справжньою несподіванкою, – зауважила жінка.
Вікторія Шендюх розповіла, що вже навчилася поєднувати справу життя – роботу в міліції, про яку мріяла з дитинства, зі своєю сім’єю.
«Спершу було дуже важко. Але завдяки розумінню і підтримці з боку мого чоловіка і дітей, на яких я можу покластися, у мене виходить все», – зазначила жінка.  
Вікторія Шендюх народилася у місті Пустомити Львівської області. У 1997 році закінчила Львівський державний інститут внутрішніх справ при Національній академії внутрішніх справ МВС України.
Того ж року була прийнята на роботу в органи внутрішніх справ на посаду дізнавача у Пустомитівському райвідділі міліції. Зі серпня 2011 року – старший інспектор режимно-секретного сектору Пустомитівського РВ. На сьогодні Вікторія Шендюх носить звання капітана міліції.
Вікторія виховує чотирьох синів, віком 15-ти і 14-ти років та двох близнюків 11-ти років.

 Фото: ВЗГ ГУ МВСУ  у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *