ОСТАННІ НОВИНИ

Інженер одного з ЛКП Галицького району викрав дощоприймач із Сихова

|

Інженер одного з комунальних підприємств Галицького району міста Львова спільно зі своїм безробітним товаришем вирішили «підзаробити»: вони викрали чавунну решітку  дощоприймача, яку згодом збиралися продати в одному з пунктів прийому металобрухту. Про це повідомили у відділі зв’язків із громадськістю ГУ МВС Львівщини.
Про крадіжку в міліцію повідомив львів’янин, який бачив як невідомі особи викрали чугунку решітку дощоприймача вартістю 1 640.
Провівши оперативно-розшукові заходи, працівники міліції затримали двох осіб, які скоїли вказану вище решітку дощоприймача. Серед зловмисників – 30-річний житель Львова, який працює інженером одного з Львівських комунальних підприємств Галицького району, та 25-річний безробітний львів’янин.
З пояснень обох чоловіків було з’ясовано, що вони викрали решітку дощоприймача з метою власного збагачення, продавши її у пункт прийомі металобрухту.
Речовий доказ вилучено, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *