ОСТАННІ НОВИНИ

Пустомитівські регіонали погрожують закидати Костюка партійними прапорами

|

Представники Партії регіонів у Пустомитівському районі Львівщини погрожують здати партійні квитки, якщо впродовж найближчого часу не звільнять з посади голову Пустомитівської райдержадміністрації Ігоря Чопка.  Про це «Львівському порталу» сьогодні під час пікету Львівської ОДА повідомив голова «Ініціативної групи  за відставку Ігоря Чопка» Олександр Лопачук.

«Ми вимагаємо відставки Чопка тому що він проводить негативну в усіх аспектах політику для регіону. Зокрема, це стосується земельних питань. Голова РДА роздає в районі землю людям, які нічого спільного з Пустомитівщиною не мають, або ж розраховується землею за певні послуги», – заявив О.Лопачук.

За його словами, ініціативна група уже місяць тому мала телефонну розмову з керівництвом Львівської облдержадміністрації. Однак обіцянки про звільнення Чопка так і не були виконані.

«Нам один раз обіцяли, що це питання вирішиться, через тиждень потім ще раз обіцяли так само. Однак, як бачите, це питання не вирішилось, тому ми сьогодні пікетуємо Львівську ОДА з вимогою звільнення голови району. Якщо наші вимоги не будуть задоволені, то у вівторок  ми прийдемо сюди, кинемо під двері адміністрації прапори Партії регіонів і здамо партквитки», – наголосив О.Лопачук.

Участь у пікеті беруть близько 50 осіб, серед присутніх є члени Партії регіонів, а також і позапартійні жителі Пустомитівського району. Вони тримають в руках плакати з написами: «Голова РДА чи земельний маклер?», «Казнокрада до відповідальності!», «Геть мостиського казнокрада з Пустомитівщини».

Під час пікетування його учасники неодноразово кричали: «Ганьба Ігореві Чопку».

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *