ОСТАННІ НОВИНИ

Проти Мавроді порушено ще одну кримінальну справу

|

Слідство порушило нову кримінальну справу стосовно організатора «МММ 2011» Сергія Мавроді – тепер його підозрюють у пособництві в незаконному підприємництві керівнику новосибірського відділення фінансової піраміди Олексію Астаф´єву. Про це повідомляє в п´ятницю Генпрокуратура РФ, передають «РИА Новости».

«У ході попереднього розслідування було встановлено, що Астаф´єв керував підрозділом фінансової піраміди «МММ 2011». Діяльність місцевого осередку піраміди здійснювалася за безпосередньої підтримки засновника «МММ 2011» Сергія Мавроді.

Він сприяв вчиненню злочину своїми порадами, вказівками, а також надавав Астаф´єву рекламну підтримку та інформаційні ресурси, що використовуються для вчинення протиправних дій», – йдеться в релізі.

Раніше стосовно Астаф´єва було порушено кримінальну справу про незаконне підприємництво (максимальна санкція – п´ять років ув´язнення).

Як повідомляли «Коментарі», Сергій Мавроді минулого року заснував нову піраміду, яка набирає обертів і в Україні.

У міліції попереджають, що фінансова піраміда небезпечна. «Ми постійно про це говоримо всім. Хоча поки скарг і кримінальних справ проти «МММ» не було», – каже начальник ЦГЗ МВС України Володимир Поліщук.

Національна комісія з регулювання ринків фінансових послуг не втомлюється повторювати, що Мавроді – аферист.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *