ОСТАННІ НОВИНИ

Ворожий “Чорноморець» врятував «Карпати» від приниження

|

Завдяки одеському «Чорноморцеві» львівські «Карпати» зберегли прописку у Прем’єр-лізі. Одесити в домашньому матчі перемогли головного та єдиного конкурента львів’ян – київську «Оболонь» – 1:0.

 У той  же час «Карпати» програли на виїзді «Дніпру» з рахунком 2:0. Якщо у першому таймі гра була більш-менш рівною  і обидві команди мали шанси відкрити рахунок, то в другій половині матчу, а особливо наприкінці підопічні Дячука-Ставицького «здулися». Спочатку морально, після того, як судя Швецов не зарахував чистий гол «Карпат», коли Денисов виніс м`яча вже з-за лінії воріт. А невдовзі команда підсіла й фізично, що дозволило Олійнику на 82-їй хвилині забити переможний гол у ворота суперника. Хоча у цьому проміжку Гладкий мав стовідсоткову можливість забити, однак після його удару головою м’яч промайнув вище від воріт.

Ситуація із подарунком «Чорноморця» є страшною ганьбою для уболівальників львівського клубу,  адже немає в українському чемпіонаті непримиренніших ворогів, аніж ультраси львівської та одеської команд. І тепер одеські «жиди» ( таке прізвисько в середовищі фанатів мають фанти «Чорноморця» – ред.) матимуть багато нагод дражнити львівських левів тим, що їх команда стала ангелом-рятівником для «Бандерштату». Але, на жаль, львівським уболівальникам поки що крити нічим.

Фото: Офіційний сайт ФК “Карпати” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *