ОСТАННІ НОВИНИ

Завдяки рейдам по квартирах зменшується кількість боржників за компослуги

|

Районами міста тривають рейди серед боржників за компослуги. Працівники райадміністрацій спілкуються з боржниками, заборгованість за комунальні послуги яких на початок березня становила 3 тис. грн. і більше. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У результаті таких обходів за два місяці у Личаківському районі станом на початок травня загальна кількість боржників із сумою боргу понад 3 тис. грн. скоротилась на 40 осіб, а сама заборгованість зменшилась на 190,6 тис. грн. Загалом у районі працювало три робочі групи. Протягом березня-квітня з 480 боржників вдалось поспілкуватись з 321 боржником.

«Робочі групи обходили боржників із сумою заборгованості понад 3 тис. грн. За результатами рейдів кількість боржників у Личаківському районі зменшилася», – зазначила начальник відділу житлового господарства Личаківської РА Галина Гладяк.

Зазначимо, цьогоріч кількість боржників у Личаківському районі станом на 1 березня 2012 року становила 481 осіб (сума боргу – 3522,4 тис. грн.), на 1 квітня –  475 осіб (сума боргу 3471,3 тис. грн.), на 1 травня – 441 (сума боргу 3331,8 тис. грн.).

Як розповідають у Личаківській РА, спілкування з боржниками проводились робочими групами, в які входили працівники ЛКП, працівники районної адміністрації, представники соціального захисту, Львіводоканалу, Львівтеплоенерго та представники міліції й виконавчої служби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *