ОСТАННІ НОВИНИ

УЄФА представив «неперевершений» м’яч для фіналу Євро

|

На спеціальній церемонії в Мадриді капітан і голкіпер збірної Іспанії Ікер Касільяс представив офіційний м`яч фіналу Євро-2012 – adidas Tango Finale 12. Про це пише Інформаційний центр «Україна-2012».

Класичний, трохи осучаснений дизайн Tango, який на початку 1980-х широко використовувався під час чемпіонатів світу й Європи, має унікальне графічне оформлення, що представляє дві приймаючі країни й передає головні риси футболу – єдність, боротьбу та пристрасть. Водночас Tango Finale 12 – той самий м`яч, презентований під час жеребкування фінального турніру в грудні 2011 року й розісланий всім асоціаціям, чиї збірні вийшли на Євро.

М`яч, який розробляли впродовж двох років, пройшов дві ретельні перевірки. Під час  першого тестування, що відбувалось у восьми країнах, участь брали футболісти, федерації та клуби елітного й любительського рівня. За результатами другого тестування – лабораторного дослідження, adidas Tango 12 Finale відповідає та перевершує всі стандарти ФІФА щодо офіційного м`яча. До цього жоден із м`ячів adidas не був так скрупульозно випробуваний.

З презентації м`яча розпочалась акція від adidas під назвою «Шлях до фіналу» (Road to the Final), у якій вболівальники можуть виграти низку призів, пов`язаних з Євро-2012, включно з квитками на матчі. Під час кампанії м`яч за наступний місяць здійснить віртуальне турне кожною країною, що змагатиметься в турнірі в Україні й Польщі. На кожній зупинці відомий спортсмен викладатиме своє фото з м`ячем на офіційній сторінці adidas у мережах Facebook і Twitter. Проголосувавши за фото, фани отримають можливість виграти копію Tango 12 Finale, повідомляє офіційний сайт uefa.com.

Нагадаємо, фінал ЧЄ-2012 відбудеться 1 липня на НСК «Олімпійський» в Києві.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *