ОСТАННІ НОВИНИ

На двох пожежах врятували дев`ятьох людей

|

Дев`ятьох людей врятували вчора пожежники Львівщини на двох пожежах, повідомляє прес-служба головного управління МНС у Львівській області.

Зокрема, о 10:46 на пульт зв’язку оперативно-диспетчерської служби ГТУ МНС України в Львівській області надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в Жидачеві по вул. Фабрична. Вогонь охопив одну з квартир п’ятиповерхового житлового будинку та знищив речі домашнього вжитку на площі 4 кв.м. Пожежні підрозділи врятували шість осіб, з них двоє дітей, а також майно на суму 10 000 грн. Ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання електромережі в квартирі.

Того ж дня о 23:45 трапилась пожежа в під’їзді триповерхового житлового будинку на вулиці Дудаєва в центрі Львова. Вогонь знищив побутове та будівельне сміття на площі 4 кв.м. та пошкодив дерев’яні сходи на площі 1,5 кв.м. Під час пожежі рятувальники евакуйовали сім осіб. Оперативність дій вогнеборців допомогла їм врятувати трьох людей та майно на суму 100 000 грн. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Травмованих та загиблих внаслідок пожеж немає. Збитки встановлюються.

Фото: прес-служба ГУ МНС у Львівській області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *