ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський університет МНС та місто Загуж підписали угоду про співпрацю

|

9 травня, між Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності МНС та польським містом Загуж, яке входить до Прикарпатського воєводства, підписано угоду про співпрацю. Про це інформує прес-служба ЛДУ БЖД МНС.

Підписання документу відбулося у Польщі під час участі української делегації в спільних міжнародних навчаннях рятувальних та екстрених служб. З української сторони угоду підписав представник університету Борис Болібрух, а з польської – мер міста Загуж Ернест Новак.

Речник ЛДУ БЖД МНС Антон Крук розповів, що угода передбачає співпрацю у соціальній, навчальній та культурній сфері, а також у боротьбі з надзвичайними ситуаціями, які мають транскордонний характер.

«Напередодні підписання угоди польська делегація на чолі з мером Загужа Ернестом Новаком відвідала наш навчальний заклад. В складі делегації були представники державної пожежної служби Польщі, прикордонники, представники інших екстрених служб. Вони запропонували співпрацю і ми погодились. Першим кроком стали масштабні міжнародні навчання рятувальників, прикордонників та поліції напередодні Євро 2012. Вже зовсім скоро ми плануємо обміни й в культурній сфері. Зокрема творчий колектив та оркестр університету виступить з концертом у Польщі»,- розповів Антон Крук.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *