ОСТАННІ НОВИНИ

Турчинова допитують через “Доктора Пі”

|

Прес-служба Міністерства внутрішніх справ підтверджує виклик на допит у Головне слідче управління МВС першого заступника голови партії «Всеукраїнське об´єднання «Батьківщина», керівника виборчого штабу об´єднаної опозиції на вибори Верховної Ради Олександра Турчинова. Про це повідомив начальник прес-служби МВС Володимир Поліщук, передають «Українські новини».

За його словами, виклик пов´язаний зі справою підозрюваного в шахрайстві світового рекордсмена із запам´ятовування та відтворення надвеликого обсягу інформації Андрія Слюсарчука.

Згідно з повідомленням прес-служби «Батьківщини», Турчинова викликали на допит у Головне слідче управління МВС на 10:00 четверга по вулиці Богомольця, 10.

«Турчинова з невідомих причин викликають на допит до Головного слідчого управління МВС України», – наголошується в повідомленні.

Партія висловлює з цього приводу стурбованість.

Нагадаємо, в квітні Генеральна прокуратура допустила порушення кримінальної справи проти Турчинова за підозрою у підкупі журналіста.

Зокрема, відомство почало перевірку інформації про можливе незаконне виділення Турчиновим, який перебував на посаді голови Служби безпеки України, квартири журналістові Станіславу Речинському.

Як повідомляли «Коментарі», Слюсарчук проходить у кримінальній справі, порушеній за статтею 358 Кримінального кодексу (підробка документів, печаток і штампів без використання підроблених документів) та статті 190 (шахрайство).

Кримінальні справи були порушені за результатами публікацій у ЗМІ.

Кримінальна справа стосовно Слюсарчука розслідується в Головному слідчому управлінні Міністерства внутрішніх справ.

 

Коментарі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *