ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні «Карпати» грають матч за виживання у Прем’єр-лізі

|

Сьогодні, 10 травня, львівські «Карпати» зіграють вирішальний в цьому сезоні матч за б=збереження»прописки» в елітному дивізіоні українського футболу – проти «Дніпра» на полі суперників. Як інформує прес-служба клубу, гра розпочнеться о сьомій вечора і транслюватиме її телеканал «2+2».

 «Карпатам», які випереджають переслідувачів з «Оболоні» лише на два пункти, для гарантії збереження місця серед еліти потрібно на виїзді брати очки. 
У рамках національних чемпіонатів нова зустріч суперників стане вже 36-ю. Баланс матчів суперників у Дніпропетровську свідчить про перевагу господарів. Вони перемагали «Карпати» 10 разів, у п’ятьох іграх ділили очки порівну. Двічі перемога була за львів’янами. Востаннє «зелено-білі» не програвали у гостях «Дніпру» ще 17 травня 2008 року, коли матчем з «Дніпром» теж завершували сезон – тоді була нічия 0:0. А після останнього приїзду карпатівців до Дніпропетровська перемогу «Дніпру» приніс влучний удар Євгена Чеберячка.
У четверговому матчі наставник «Карпат» Юрій Дячук-Ставицький не зможе задіяти травмованих Вадима Болохана, Ігоря Ощипка, дискваліфікованих Степана Гірського, Михайла Кополовця та Олега Голодюка. Натомість відбув дискваліфікацію Даніло Авелар. Сподіваємось, що, відновившись після ушкодження, повернеться на поле капітан команди Ігор Худоб’як. А от іспанський наставник «Дніпра» Хуанде Рамос не зможе розраховувати на дискваліфікованого бразильця Матеуса.
«Дніпро» у десяти матчах весняної частини чемпіонату демонструє результативну гру, зазнав лише однієї поразки. Після минулого туру дніпропетровці достроково вибороли путівку до Ліги Європи і вже можуть подумки готуватися до нового сезону.
Якщо ж «зелено-білі» навіть зіграють і внічию, то у львів’ян буде 24 очки. У цьому разі, згідно з регламентом змагань, «Оболонь» зможе випередити «Карпати», якщо пивовари в Одесі розгромлять «Чорноморець» з різницею щонайменше у три м’ячі…
Головним арбітром матчу «Дніпро» – «Карпати» призначено досвідченого одесита Віктора Швецова (80 ігор у Прем’єр-лізі). При цьому судді львів’яни набирали очки у п’яти іграх із 10-ти, а дніпропетровці перемагали лише у двох матчах із 9-ти.

Фото: офіційний сайт ФК “Карпати” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *