ОСТАННІ НОВИНИ

Члени Партії регіонів вшанували пам’ять жертв війни

|

Члени Львівської обласної та Львівської міської організацій Партії регіонів на чолі з народним депутатом України Петром Писарчуком, а також представники Львівської обласної організації ВМГО «Молоді регіони» взяли участь в урочистому покладанні квітів до пам’ятника «Невідомому солдатові» на території меморіального комплексу «Пагорб Слави» на вулиці Пасічній. Про це інформує прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів.

«Ваш подвиг, честь і слава житимуть у віках. Своєю кров’ю, потом і звитягою Ви утвердили Перемогу добра над злом. За це Вам велика шана і низький уклін сущих та прийдешніх поколінь. У цю знаменну річницю Великої Перемоги молимо Творця за Ваше здоров’я. Шлемо Вам найщиріші побажання миру і достатку в родинах, радості в дітях та онуках. Разом з цим запевняємо, що докладемо всіх зусиль для торжества миру, злагоди на рідній, визволеній Вами, землі», – наголосив Петро Писарчук, вітаючи ветеранів з Днем Перемоги.

Близько двохсот членів Партії регіонів та «Молодих регіонів» вшанували пам’ять загиблих у війні хвилиною мовчання та поклали на могили воїнів квіти.

«Сьогодні усе відбулося спокійно, ми змогли покласти квіти до могил воїнів і все обійшлося без провокацій. Коли немає провокацій, то відчувається святковий настрій. Хочу побажати всім ветеранам, які сьогодні залишилися живими, довгих років життя та здоров’я», – наголосив голова фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігор Грещук.

Після покладання квітів на Пагорбі Слави члени Партії регіонів та «Молодих регіонів Львівщини» вшанували пам’ять полеглих у роки війни на Марсовому полі та помолилися біля Меморіалу полеглим воїнам УПА на вулиці Мечнікова.

 Фото: прес-служба ЛОО Партії регіонів

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *