ОСТАННІ НОВИНИ

Представники «Молодих регіонів» під прикриттям міліції готують провокації у Львові – ВО «Свобода»

|

 Сьогодні, 9 травня, близько 10.00 год. у Львові на вулиці Пасічній, поблизу Пагорба Слави, біля клубу «Лайм», львів’яни виявили автобус із молодиками, який ретельно охороняють представники  МВС. В автобусі перебувають члени «Молодих регіонів», серед них особи, які минуло року влаштували стрілянину у центрі Львова. Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

В автобусі  (державний номер ВФ 8145 ФК), маршрут якого позначено як «Львів – Стрий – Дашава», виявлено величезні кульки із червоними прапорами і «гєоргієвскімі лєнточкамі». Очевидно, саме Партія регіонів цьогоріч перебрала ініціативу організацій провокацій у Львові та накидання галичанам ідей «русскава міра». Більше з тим, представники «регіоналів» особисто привезли Генконсула Росії у Львові Олега Астахова на Пагорб Слави. Дипломат знову з’явився із «гєоргієвской лєнточкой». Як і минулого року, Астахов порушив вимоги Віденської конвенції про консульські зносини. Конвенція, як відомо, забороняє посадовим особам консульств втручатись у внутрішні справи країни перебування.

Наразі представники Комітету опору диктатурі вимагають від влади та правоохоронців не допустити здійснення провокацій, які очевидно готують «мажори» із «Молодих регіонів».

Довідка: 8 травня 2012 року відбулась позачергова сесія Львівської обласної та міської рад для визначення заходів щодо недопущення порушень безпеки та спокою львів`ян 9 травня 2012 року.  Єдиним питанням порядку денного сесії міськради був розгляд протесту прокурора на ухвалу про заборону використання комуністичної та нацистської символіки  на території Львова. За відхилення цього протесту одностайно проголосували всі присутні депутати.

Також 8 травня Львівський окружний адміністративний суд задовольнив позов Львівської міськради про заборону масових акцій 9 травня у Львові. Суд ухвалив рішення заборонити проведення масових заходів біля Монументу Слави, на Марсовому полі, пл. Ринок і на Пагорбі Слави.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *