ОСТАННІ НОВИНИ

Свободівці на Говерлі захищають від глуму українські національні символи

|

9 травня о 8:00 понад 100 представників Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської обласних організацій Всеукраїнського об’єднання «Свобода» та Івано-Франківської обласної громадської організації «Люстрація» піднялися на гору Говерла для того, щоби не дати можливості представникам партій «Родіна» та «Русскій мір» поглумитися над українськими національними символами – гербом та стягом. Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

«Наші організації отримали інформацію про те, що 9 травня на Говерлі представники партій «Родіна» і «Русскій мір» хочуть замінити український національний синьо-жовтий стяг на червоний прапор совєцького союзу та розбити кам’яний тризуб.

Сьогодні група зі 100 представників Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської обласних організацій ВО «Свобода» та Івано-Франківської обласної громадської організації «Люстрація» піднялися на Говерлу, аби захистити наші національні символи від українофобів. Протягом дня наші активісти чергуватимуть на вершині й біля підніжжя гори.

На знак протесту проти безкарного розгулу українофобії ми спалили червоний прапор неіснуючої держави і прапор Партії регіонів, під крилом якої відбуваються україноневисницькі акції. Щоби не спричинити екологічного лиха від попелу цих прапорів, ми його помістили в окремі банки, а відтак надішлемо їх Януковичу в Межигір’я та Путіну в Кремль», – повідомив телефоном із місця події депутат Івано-Франківської облради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода», член ГО «Люстрація» Віктор Неміш.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *